Miercuri, 19-Iun-2019, ora 15:51
Termeni

!Continutul acestui site este protejat conform drepturilor de autor,puteti prelua sau citi orice informatie,dar numai pentru uzul personal, non-comercial.
!Schimbul de numere de telefon, id-uri de messenger, conturi de facebook, hi5 sau oricare site extern sunt interzise si se fac doar cu acordul echipei printr-un tichet de suport!
!Postarile rasiste, spam-ul, floodat-ul, postarile pornografice, vor fi sterse imediat si cei ce vor posta aceste lucruri vor fi avertizati sau chiar banati!
!Pe forum postati doar mesaje in limba Romana si nu se iau in considerare ca raspunsuri emotiile si va vor fi retrase din plusuri!
!Inregistrarea cu mai mult de un nick poate duce la stergerea tuturor conturilor
!Niciodata sa nu dati parola contului altei persoane, exceptand cazurile extreme si proprietari trebuiesc anuntati
!Hartuirea sexuala, si rasismul vor avea ca rezultat un ban de minim 7 zile, FARA AVERTISMENT, si Ban pe IP daca dupa debanare se continua cu acelasi comportament
!Spamul este interzis sub orice forma, ve-ti fi penalizati inclusiv pentru folosirea numelor de chaturi pe public/privat in cazul in care acestea se vor raporta, nu sunt acceptate id-urile de mess!
!Raporteaza orice spam, acesta este singurul lucru pe care il cerem de la tine pentru serviciile pe care ti le oferim
!Orice problema legata de site pe care o aveti o ve-ti discuta cu membrii echipei si acestia au datoria sa va ajute!
!Orice fapta nedreapta al unui membru al echipei il raportati imediat proprietarului Romanticii.Eu,nu va faceti dreptate singuri
!Folositi maxim doua emotiii la mesaje live!
!In fiecare Duminica PM-urile din posta vor fi sterse!

*Prim

©Powered Romanticii.Eu
"Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul, fara sa iti pierzi entuziasmul." Anonim